Home Page

About Us

Ozzy

Dude

Rocco

Covey

Cally

Puppies

Rudy R.I.P.

Luke R.I.P.

Remi R.I.P.

Our Photos

Extended Family

Contact Us

Links


USA

 

 


 

canada goose jacket male sales

”Jag kommer alltid vara en partytjej”
Rita Ora är en stjärna som vågar göra vågade val – post sin stil. livsstil purchase canada goose jacket male sales . personlighet och karriär. Vi ringde upp henne för att prata method. musik. fest. förhållanden och skådisdebuten post den omtalade sexfilmen.

Sedan vi intervjuade family room brittiska sångerskan senast. för snart två år sedan. har det hänt väldigt mycket och väldigt fort, gagner un manteau canada goose store online . Only nu är hon aktuell med sin nya skiva. och hon har även adderat modell. skådespelare och custom made till sin meritlista canada goose jacket male sales . Dessutom har hon köpt ett eget fotbollslag. Det är svårt att förstå hur dygnets ynka twenty four timmar räcker right until. särskilt med tanke på att hon gärna festar fram right until småtimmarna tillsammans med bästisen Cara Delevingne.

– Jag kommer alltid att vara en partytjej – jag tänker aldrig växa upp. säger Rita Ora skämtsamt.

Guys med det sagt så har family room brittiska sångerskan faktiskt förändrats en hel delete sedan vi pratade senast canada goose jacket male sales retail . Hon är mer återhållsam och eftertänksam post sina svar. förmodligen luttrad av p senaste årens upplevelser av kändisskap och mediebevakning.

När vi intervjuade henne förra gången hade hon precis släppt sin första skiva ”Ora” på hiphopmogulen The author Z. azines skivbolag och tagit sina första steg within i en värld av superstjärnor. Hon berättade med sprudlande entusiasm om hur fantastiskt det hade varit att jobba med rapstjärnan Kanye Rest of the world. hur söt hans fru Kim Kardashian var. hur kul det var att turnera med Coldplay och hur fantastiskt det var att få karriärråd av ingen mindre än Beyoncé.

Guys i dag är Rita Ora själv på väg att bli en stjärna att bli starstruck av. och hennes blonda svall och röda läppar på väg att bli lika lättigenkännliga som Kanye Wests trumpna minutes och Beyoncés kurvor.

– Det har förändrats väldigt mycket. Jag har växt upp canada goose jacket male sales . Och jag har så många nya projekt på gång – jag håller på med minutes andra skiva. har spelat within min första roll film where to buy canada goose jacket male sales . jag designar för det fantastiska sportmärket Adidas och har släppt en parfym för DKNY. Mitt liv är ärligt talat helt underbart only nu. Det är en dröm som blivit right until verklighet, canada goose womens trillium parka sale store online . säger hon.

– Det handlar bara om att hålla sig upptagen och fortsätta att arbeta.

– På minutes nya skiva öppnar jag upp mer om mina känslor och visar minutes sårbarhet canada goose jacket male sales . Guys den innehåller även låtar som är fulla av positiv energi.

– Ja. definitivt. Right until hundra procent. Jag har som alla vet gått within och ut r förhållanden. Det har lärt mig mycket. så jag har helt klart mer att säga om p sakerna nu.

Relationerna hon syftar på är dels det omskrivna förhållandet med dokusåpastjärnan Deceive Kardashian som tog slut när att han anklagade henne för otrohet på Tweets. och dels förhållandet med family room skotske dj, discount canada goose chilliwack 2015 . d Calvin Harris som tog slut post början av sommaren då han meddelade att paret gått skilda vägar. Lite ironiskt är att Calvin Harris även skrivit family room första singeln. ”I won't let a person down” canada goose jacket male sales inexpensive . från Rita Oras nya skiva – en kärlekslåt om att hålla ihop.

– Det är en euforisk kärlekslåt som handlar om sprida glädje. Jag ville mastercard att kärlek inte är något att vara rädd för. säger hon.

Guys hon verkar inte alltför rädd för singellivet heller. Det har visserligen ryktas om en flört mellan Rita Ora och Richard Hilfiger. youngster till designern Tommy Hilfiger. guys när vi pratade var hon nybliven singel.

– Mitt singelliv är faktiskt jättebra för jag har så underbara vänner. Det här är en bra tidpunkt för mig att bara umgås med mina tjejkompisar och vara med minutes familj. berättar Rita Ora.

En av p tjejpolare hon menar är family room brittiska toppmodellen Cara Delevingne som gjort kometkarriär inom modevärlden och blivit ett av världens mest eftertraktade ansikten med sina karaktäristiska buskiga ögonbryn discount canada goose jassen kwaliteit .

– Vi har känt varandra post jättemånga år. och hon är en sådan rolig particular person. Hon är en av mina bästa vänner och jag älskar henne. Det är så kul för våra karriärer har följt varandra. Jag släppte minutes första singel samtidigt som hon började som modell. så det känns som att vi har utvecklats och växt tillsammans. Det är kul att världen har tagit oss right until sig.

– Det är kul att jag som musiker blir accepterad av modevärlden trots att jag inte är lång och smal som en modell. Jag gillar att developers mer och mer väljer att jobba med kändisar som inte har modellutseenden.

– Jag älskar att ta risker och jag älskar. älskar. älskar att klä upp mig. Jag är ett stort supporter av andras kreativitet goose bay airfield canada . och jag tycker att det är roligt att upptäcka nya developers och mastercard upp dem för världen. Jag vill mastercard att det går att vara ett supporter av method women canada goose grey winter coat outerwear jackets store .

– Väldigt frisinnad och spontan. Jag är en öppen och fördomsfri particular person som gillar att få människor runt omkring mig att må bra. Och jag säger aldrig nej right until en rolig fest.

– Jag älskar boken och var ett supporter innan jag ens visste att p skulle göra en roll film av family room. Jag tror att världen behövde skakas om lite. och family room här berättelsen har gjort det. Och oavsett om du gillar ämnet eller inte så existerar det ute post samhället. Boken har tagit ett fenomen från verkligheten och gjort skönlitteratur av det. Jag gillar men and women som har spot – Age. L. Harry som skrivit boken är en av mina hjältar för att hon tog sådant som men and women tidigare bara fantiserat om och förde fram det post ljuset.

– Jag är rätt så enkel post sovrummet. guys jag gillar helt klart lite Sixty Shades.

– Det är något som jag och minutes familj har jobbat på länge. Jag gillar att ge mig within på flera olika områden – så varför inte canada goose parka minnesota for sale .

Som sagt canada goose jacket male sales . det finns få saker som Rita Ora inte vågar. Och det applåderar vi henne för.


 
 
 

 

[Refresh/Reload]

Hit Counter

Images & Text in this site are Copyright - DO NOT COPY!

Web By DogWebs Premium

EDIT